FORGOT YOUR DETAILS?

Suntem o companie tanara, cu experienta in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare si exterioare in Suceava si imprejurimile ei, si va oferim servicii de calitate la preturi promotionale!!! Pe langa aceste servicii va oferim si oportunitatea achizitionarii materialelor de constructie, prin intermediere, direct de la furnizor, tot la preturi promotionale!!!.

Ne luam obligatia de a va garanta calitatea serviciilor noastre, care constau in inchirierea, montarea si demontarea schelei pentru orice tip de constructii civile, constructii industriale si termoizolatii.
Specialistii nostri raspund cerintelor si nevoilor dumneavoastra prin seriozitate, promptitudine, standarde inalte ale calitatii lucrarilor. In decursul timpului am reusit sa adunam o echipa de oameni valorosi, pe care i-am instruit si specializat astfel incat sa raspundem cerintelor celor mai exigenti clienti. Avem specialisti pregatiti temeinic pentru fiecare domeniu. Fie ca este vorba de o lucrare simpla sau de una complexa, in domeniul rezidential, comercial, industrial sau agricol, suntem aici pentru a va ajuta sa va puneti in practica ideile si proiectele.
Suntem multumiti doar atunci cand clientii nostri sunt multumiti! SC Elis Plus SRL activeaza in domeniul termoizolati, avand specialisti cu o vasta pregatire si indelungata experienta de pana la 3 ani vechime.

Telefon: 0757 / 161.318

Aveti nevoie de informatii?
Doriti sa aflati un cost estimtiv a unei viitoare lucrari ?
Doriti sa incepeti o lucrare, o renovare sau o constructie ?
Atunci nu ezitati, contactati-ne !
Telefon: 0757 / 161.318
office@elisplus.ro

TOP