FORGOT YOUR DETAILS?

Despre noi

Despre noi

 

 

Elis Plus

Suntem o companie tanara, cu experienta in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare si exterioare in Suceava si imprejurimile ei, si va oferim servicii de calitate la preturi promotionale!!! Pe langa aceste servicii va oferim si oportunitatea achizitionarii materialelor de constructie, prin intermediere, direct de la furnizor, tot la preturi promotionale!!!.

Ne luam obligatia de a va garanta calitatea serviciilor noastre, care constau in inchirierea, montarea si demontarea schelei pentru orice tip de constructii civile, constructii industriale si termoizolatii.

Specialistii nostri raspund cerintelor si nevoilor dumneavoastra prin seriozitate, promptitudine, standarde inalte ale calitatii lucrarilor. In decursul timpului am reusit sa adunam o echipa de oameni valorosi, pe care i-am instruit si specializat astfel incat sa raspundem cerintelor celor mai exigenti clienti. Avem specialisti pregatiti temeinic pentru fiecare domeniu. Fie ca este vorba de o lucrare simpla sau de una complexa, in domeniul rezidential, comercial, industrial sau agricol, suntem aici pentru a va ajuta sa va puneti in practica ideile si proiectele. Suntem multumiti doar atunci cand clientii nostri sunt multumiti! SC Elis Plus SRL activeaza in domeniul termoizolati, avand specialisti cu o vasta pregatire si indelungata experienta de pana la 3 ani vechime.
Oferim servicii de:

AMENAJARI INTERIOARE
AMENAJARI EXTERIOARE
INSTALATII SANITARE
INSTALATII TERMICE

Va invitam sa ne contactati telefonic sau prim email pentru a putea programa o intalnire, in urma careia vom reusi sa facem in plan de inceput pe baza caruia ne vom ghida, dar si un pret estimativ al lucrarii de constructii case Suceava sau de finisaje case Suceava.
>

Suport
Asiguram clientii de tot suportul necesar atat in perioada desfasurarii contractului cat si post-contract.

Dezvoltare
Dorim o dezvoltare temeinica, calitativa si de lunga durata.
>

Strategie
Ne bazam pe angajati de incredere si pe satisfacerea nevoilor clientului.
>

Cine ne-au folosit serviciile?

Deoarece credem ca parerea clientilor e primordiala chiar si in fata parerii noastre ca firma si pentru ca ne reprezentam cu cinste calitatea de constructori, vom adauga o lista de clienti care au fost fericiti de modul in care ne-am prestat serviciile si care ne-ar putea recomanda pe mai departe.

Proprietar/Institutie Contact
Judecatoria Falticeni

Ultimele lucrari

TOP