FORGOT YOUR DETAILS?

Termosisteme

Sistemul de termoizolatie ARCOTHERM este conceput pentru a contribui la reducerea costurilor necesare obtinerii confortului termic al locuintelor dumneavoastra.
Este termosistemul care la un pret onest si cu material de calitate , ofera toate avantajele unui sistem scump.
Sistemul de termoizolatie ARCOTHERM si sistemul termo-hidro ARCO au fost utilizate cu succes in cadrul Programului National de Reabilitare Termica, finantat de Guvernul Romaniei prin intermediul MDLPL si al consiliilor locale.
Unul dintre obiectivele de referinta pe care il mentionam aici este si primul cartier de locuinte din Romania , format din 18 blocuri , reabilitat integral, CARTIERUL GARII din Sfantu-Gheorghe.
Calitatea materialelor utilizate realizeaza un raport optim intre pretul sistemului si eficienta acestuia.
Incercam in permanenta sa oferim produse care se regasesc in tendintele europene in acest domeniu.Astfel ,veti gasi in oferta noastra si masa de spaclu cu "fibre de armare", polistirenul expandat cu rezistente la compresiune cuprinse intre 80-120 kilopascali sau finisaje decorative siliconice.
Produsele componente sunt testate si certificate, sistemul ARCOTHERM este agrementat de INCERC Bucuresti si a fost testat cu succes si in ceea ce priveste rezistenta sa la foc.
Oferim informatii tehnice aplicatorilor dar si beneficiarilor finali care doresc sa foloseasca produsele noastre si le stam la dispozitie cu asistenta tehnica prin reprezentantii zonali care se gasesc pe tot teritoriul national

TOP